Misija
Vizija

2016m. kovo 18d. Vilniuje vyks tarptautinė konferencija "Kitokie vaikai: gyvenimas su jais ir dėl jų"

Konferencija skirta  Vaikų ligoninės Vaiko raidos centro įkūrimo 25-mečiui paminėti.

Konferencijos organizatoriai: VU MF Psichiatrijos klinika, Vaikų ligoninė, VšĮ Vilniaus universiteto ligoninės Santariškių klinikų filialas, Lietuvos socialinės pediatrijos draugija.

Konferencija skirta: vaikų ligų gydytojams, vaikų neurologams, vaikų ir paauglių psichiatrams,  psichiatrams ,socialiniams pediatrams, fizinės medicinos ir reabilitacijos gydytojams, bendrosios praktikos gydytojams, kineziterapeutams, ergoterapeutams, logopedams, psichologams, spec. pedagogams, soc. darbuotojams, visų specialybių slaugytojoms.

Vertimas. Konferencija vyks  lietuvių ir anglų kalbomis. Numatomas sinchroninis vertimas.

Konferencijos vieta: Best Western Vilnius, Konstitucijos pr. 14, Vilnius.

Pažymėjimai: Konferencijos  dalyviams bus išduodami  6 val. trukmės  kvalifikacijos tobulinimo pažymėjimai.

Dalyvio mokestis:  20 Eur,  Lietuvos  socialinės pediatrijos  draugijos nariams – 10 Eur.

Dalyvio mokestį prašome pervesti į Lietuvos socialinės pediatrijos draugijos sąskaitą įm. kodas 195765147,  sąskaitos Nr. LT95 7300 0100 8206 7233 nurodant dalyvių pavardes, registruojantis   prašome pateikti  pavedimą patvirtinantį dokumentą.

Būtina registracija:  tel. +370 5 212 55 23, el. paštas: Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį. Registracija vyks iki   2016 m. kovo 14 d.

Žr. KONFERENCIJOS PROGRAMA.

Naujienlaiškio prenumerata

LLA kontaktai

LIETUVOS LOGOPEDŲ ASOCIACIJA