Misija
Vizija

2016m. balandžio 21d. Šiauliuose vyks tarptautinė konferencija "Socialinė gerovė tarpdisciplininiu požiūriu: mokyti ir mokytis inkliuzinėje mokykloje"

Konferencijos tikslas – pasidalyti inkliuzinio ugdymo teorinėmis įžvalgomis, naujausiais nacionalinių, tarptautinių tyrimų rezultatais, ugdytojų patirtimi bei didinti mokslo ir praktikos vienovę. Konferencijoje kviečiame dalyvauti visus, kuriems aktualūs inkliuzinės mokyklos kūrimo klausimai, mokymo ir mokymosi inkliuzinėje mokykloje problematika.

Konferencijos kalbos: lietuvių, anglų.

Žr. KONFERENCIJOS PROGRAMA

Konferencijos vieta: Šiaulių universiteto biblioteka, Vytauto g. 84, Šiauliai.
Dalyvavimo konferencijoje formos: dalyvavimas plenariniuose posėdžiuose, seminaruose, sekcijų darbe; žodiniai pranešimai, stendiniai pranešimai.
Registracija / konferencijos mokestis:  ankstyvoji registracija iki 2016.03.14 – 25 EUR
                                                                          vėlyvoji registracija iki 2016.03.29 – 35 EUR
                                                                          studentams taikoma 50 proc. nuolaida (būtina pateikti studento pažymėjimą)
Į konferencijos mokestį įeina:  dalyvavimas visuose konferencijos renginiuose;  kavos pertrauka;  vertimas iš (į) anglų kalbą;  programa ir pažymėjimas.
Prašome registruotis čia: http://www.su.lt/konferencijos_registracija
Mokėti tik pavedimu į sąskaitą:
LT-727300010124778396 AB „SWEDBANK“
Gavėjas: Lietuvos negalės tyrėjų asociacija, įm.k. 302545917
Pavedime nurodyti vardą ir pavardę, taip pat – konferencijos mokestis.
Jeigu bus reikalinga sąskaita faktūra, nurodykite pavedime ir registracijos formoje, kam turi būti išrašyta sąskaita.
Mokėjimo pavedimo kopiją reikia atsivežti į konferenciją arba atsiųsti el. paštu: Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį..
Adresas susirašinėjimui: P. Višinskio g. 25, LT-76351, Šiauliai, Lietuva; tel. 867211820, Faksas: +370-41-59577, el. paštas Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.lt.

Naujienlaiškio prenumerata

LLA kontaktai

LIETUVOS LOGOPEDŲ ASOCIACIJA

Adresas: P. Višinskio g.25 , Šiauliai