Misija
Vizija

2017m. spalio 10d. - gruodžio 1d. vyksta Metų logopedo rinkimai. Kviečiame teikti paraiškas!

Lietuvos logopedų asociacija kviečia LLA narius (logopedus ir logoterapeutus) dalyvauti 2017-ųjų Metų logopedo rinkimuose.

Metų logopedo rinkimų tikslas - įvertinti šalies logopedų praktinės (kalbėjimo ir kalbos terapijos vykdymo), metodinės ir visuomeninės veiklos rezultatus bei skatinti juos tolesnėms profesinėms iniciatyvoms.

Laimėtojui bus suteikiamas 2017-ųjų Metų logopedo vardas ir skiriama premija. Metų logopedo / logoterapeuto rinkimai vykdomi remiantis LLA Tarybos parengtais ir patvirtintais METŲ LOGOPEDO RINKIMŲ NUOSTATAIS.

Logopedus dalyvauti Metų logopedo rinkimuose atrenka, siūlo švietimo ir sveikatos priežiūros organizacijų vadovai, kiti bendruomenės nariai (ugdytiniai, pacientai, jų tėvai, artimieji). Prašome Lietuvos miestų ir rajonų logopedų metodinių būrelių pirmininkus, PPT logopeduspasidalyti šia informacija su švietimo ir sveikatos priežiūros organizacijomis bei siūlyti pretendentus Metų logopedo vardui suteikti.

Logopedas, siūlomas Metų logopedo rinkimams, iki 2017m. gruodžio 1d. elektroniniu paštu: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Rinkimų komisijai atsiunčia skenuotus dokumentus:

Kilus klausimams, kreiptis į Rimą Juškienę, tel.nr. 8 608 28017.

Kviečiame aktyviai dalyvauti: sutikti su pasiūlymu ir siūlyti kitus!

Naujienlaiškio prenumerata

LLA kontaktai

LIETUVOS LOGOPEDŲ ASOCIACIJA

Adresas: P. Višinskio g.25 , Šiauliai