Darbo pasiūlymas (Lietuvos sutrikusios klausos vaikų ikimokyklinio ugdymo centras)

Lietuvos sutrikusios klausos vaikų ikimokyklinio ugdymo centre ugdomi ikimokyklinio amžiaus vaikai, turintys klausos sutrikimą, taip pat naudojantys kochlearinius implantus. Ieškomas surdopedagogas darbui nuo 2016 m. rugsėjo 1 d. Reikalavimai surdopedagogui: aukštasis išsilavinimas; baigta specialiosios pedagogikos studijų programa, įgyta specialiojo pedagogo, logopedo ar surdopedagogo kvalifikacija. Asmuo, neturintis surdopedagogo kvalifikacijos, ne vėliau kaip per metus nuo darbo su kurčiaisiais ir neprigirdinčiaisiais vaikais pradžios, privalės išklausyti ne mažiau kaip 40 valandų surdopedagogikos kursą pagal LR Švietimo ir mokslo ministro patvirtintą programą ir įgyti pažymėjimą. Informacija teikiama tel. nr. 8-5 234 21 56. Gyvenimo aprašymus siųsti el.paštu Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį. iki 2016 m. birželio 30 d.