Darbo pasiūlymas (Vaikų reabilitacijos sanatorija "Palangos gintaras")

Darbo pobūdis: darbas su vaikais; vaikų konsultavimas, turinčius kalbos, komunikacijos, raidos sutrikimus; diagnozavimas vaikų kalbėjimo, kalbos ir komunikacijos sutrikimų, teikimas logopedinės pagalbos;ligonio logopedinio tyrimo lapo pildymas, sudarant individualų korekcijos planą bei parinkimas konkrečios, aprobuotos metodikos logopedinei pagalbai.

Reikalavimai: diplomas, patvirtinantis, kad baigta universitetinių specialiosios pedagogikos studijų programa; pažymėjimas apie išklausytą ne trumpesnį kaip 1 mėn. logoterapijos specializacijos kursą „Kalbos korekcijos pagrindai“. Neturint pažymėjimo yra galimybė siųsti į mokymus; spaudo numeris - privalumas; sąžiningumas, atsakingumas, kantrybė, kruopštumas; mokėjimas bendrauti su vaikais.

Mes Jums siūlome: visas socialines garantijas;draugišką kolektyvą ir laiku mokamą atlyginimą; kvalifikacijos tobulinimo mokymus; darbą Palangoje prie jūros.

Atlyginimas: su perspektyva didėja, priklauso nuo darbo rezultatų.

Gyvenimo aprašymų lauksime el. adresu: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., telefonas pasiteiravimui 8 460 41247.

Darbuotojas reikalingas skubiai.