2016-ųjų Metų logopedė BEATA JUKNEVIČIŪTĖ

Pirmą kartą Lietuvos logopedų asociacijos organizuotuose „Metų logopedo“ rinkimuose buvo pateiktos keturios paraiškos.

Už reikšmingą profesinę, aktyvią visuomeninę veiklą, geranorišką dalijimąsi patirtimi ir naujovių sklaidą šalyje Lietuvos metų logopedo nominacija suteikta vyr. logopedei Beatai Juknevičiūtei, dirbančiai Vilniaus raj. Rukainių gimnazijoje ir Vilniaus raj. PPT. Sveikiname!

Logopedė yra dalyvavusi tarptautiniuose MediTech mokymuose apie Warnke metodikos taikymą; skaičiusi pranešimą, organizavusi tarptautinį konkursą (jos ugdytiniai skirtingose amžiaus grupėse užėmė prizines vietas), įvairias tarptautines ir respublikines konferencijas Vilniaus rajone. Logopedė yra parengusi Tarties ir kalbos vertinimo kortelę lenkų kalba, yra rajoninio konkurso „Paraidžiui“ iniciatorė ir grupės vadovė.

Beata Juknevičiūtė geranoriškai dalijasi sukaupta patirtimi su šalies logopedais apie Warnke metodikos ir šiuolaikinių neurotechnologijų taikymą, daugiakalbystę ir kalbėjimo sutrikimus bei jų įveikimą, organizuodama mokymus, seminarus, skaitydama pranešimus šalyje. Logopedė organizuoja ir vykdo projektus įstaigoje, rajone bei šalyje, bendradarbiaudama su socialiniais partneriais organizuoja įvairias akcijas Vilniaus rajono bendruomenei, nuolat dalyvauja nacionaliniuose ir tarptautiniuose kvalifikacijos  kėlimo kursuose.

Skaitykite interviu su Beata Juknevičiūte :http://www.su.lt/index.php?option=com_content&view=article&id=19735:metu-logopede-beata-jukneviciute-tevai-turi-atrasti-laiko-bendravimui-su-vaiku&catid=761&Itemid=5521&lang=lt.

Dėkojame visiems logopedams, teikusiems paraiškas 2016-ųjų Metų logopedų rinkimų konkurse. Kitais metais tikimės sulaukti dar daugiau paraiškų ir pasidžiaugti aktyvia Lietuvos logopedų veikla.